Τεράστια συλλογή video games πουλήθηκε στο eBay έναντι €1 εκατ.!

Μια μοναδική συλλογή βιντεοπαιχνιδιών με περισσότερους από 7.000 τίτλους πουλήθηκε στο eBay έναντι €1 εκατομμυρίου, ώντας αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή που έκανε ποτέ την εμφάνιση της σε δημοπρασία.

Ο τυχερός που εισέπραξε το αστρονομικό αυτό ποσό είναι ο 32χρονος Andre από τη Νότια Γαλλία και όπως αναφέρει του πήρε περισσότερα από 15 χρόνια για να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια.

Η πραγματικά απίστευτη αυτή συλλογή περιλαμβάνει όλα τα σετ παιχνίδιων που κυκλοφόρησαν ποτέ για το σύνολο των παιχνιδοκονσολών SEGA και Nintendo (από το Famicom μέχρι το GameCube) και για άλλες λιγότερο γνωστές όπως οι PC Engine και Pioneer Laseractive. Τα περισσότερα από αυτά είναι σφραγισμένα και αχρησιμοποίητητα ενώ όλα βρίσκονται στις αυθεντικές τους συσκευασίες και συνοδεύονται από οδηγίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοπρασία έκλεισε μέσα σε λίγα λεπτά με νικητή έναν Καναδό αγοραστή, ο οποίος εκτός από το €1 εκατ.  θα κληθεί να καταβάλλει άλλα €1.000 για μεταφορικά. Την πλήρη λίστα των βιντεοπαιχνιδιών μαζί με τις εικόνες τους θα βρείτε εδώ.

Loading