Με Control τα δωρεάν games του PS Plus για τον Φεβρουάριο!

Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Φεβρουάριο, με τη Sony να τηρεί την υπόσχεση της για το Destruction AllStars αποκλειστικά για τους κατόχους του PS5 και να προσφέρει ακόμη έναν σπουδαίο τίτλο που ξεχώρισε μέσα στο 2020, το Control!

Από τις 2 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμα τα δύο προαναφερθέντα games και το Concrete Genie, το οποίο δεν είναι καθόλου αδιάφορο ειδικά αν σας αρέσουν τα adventure games. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το Destruction AllStars θα είναι διαθέσιμο για να το προσθέσουμε δωρεάν (οι συνδρομητές του PS Plus) στη βιβλιοθήκη μας έως τις 5 Απριλίου 2021, ενώ το Control είναι η Ultimate Edition που περιλαμβάνει τα δύο expansions και ξεκλειδώνει το 60fps Performance Mode που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει κανείς στο PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading