Με κάθε αγορά κλειδιού Office, παίρνεις δώρο κλειδί για Windows 10

Μέσα στα πολλά που άλλαξε αυτή η πανδημία του κορωνοϊού είναι και η αντίληψη που επικρατεί σχετικά με την απομακρυσμένη εργασία. Πολύς κόσμος θεωρούσε μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ότι η δουλειά θα πρέπει να μένει εκτός σπιτιού, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Δυστυχώς, όμως, αποδείχτηκε πόσο σημαντικό είναι να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορείς να εργάζεσαι και να παραμένεις παραγωγικός ακόμα και μέσα από το κάστρο σου.

Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδευτείς ιδιαίτερα για να στήσεις αξιοπρεπώς τον υπολογιστή σου για να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις. Τα βασικά εργαλεία της Microsoft, όπως το λειτουργικό σύστημα Windows 10 και η σουίτα εφαρμογών Office, μπορούν να γίνουν δικά σου με λίγα χρήματα αν επιλέξεις να αγοράσεις επίσημα κλειδιά από το κατάστημα Keysworlds.

keysworlds-mothers-dayt.jpg

Ειδικά αυτή την περίοδο, το κατάστημα βρήκε ως αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, για να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν το Office 2016 ή 2019 Pro και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν κλειδί για Windows 10 Home ή Pro!

Αν πάλι θέλετε κάποια έκδοση του Office μεμονωμένη, τότε μπορείτε να δηλώσετε το κουπόνι KWS50 στο ταμείο για να λάβετε έκπτωση 50% στα παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει το Office, αλλά επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με Windows 10, τότε μπορείτε να δηλώσετε το κουπόνι KWS38 για να λάβετε έκπτωση 38% στα παρακάτω:

Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες προσφορές για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading