Μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις σε κλειδιά Windows και Office

Το πιο περίεργο καλοκαίρι της γενιάς μας βρίσκεται προ των πυλών, αλλά το κατάστημα Keysworlds ξεκινά από τώρα τις μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές του με μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα του, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν κλειδιά για Windows 10.

1summer-1280-720.jpg

Ξεκινάμε με τις προσφορές στα κλειδιά για Microsoft Office 2016 Pro, Office 2019 Pro και Office 365 Pro, τα οποία μπορούμε να αποκτήσουμε με πολύ μεγάλη έκπτωση και με κάθε αγορά παίρνουμε εντελώς δωρεάν κλειδιά για Windows 10 Pro ή Home.


Για όσους χρειάζονται μόνο Office, τότε μπορούν να πάρουν έκπτωση 50% δηλώνοντας το κουπόνι KWS50 στο ταμείο για αγορά των παρακάτω:

Όσοι δεν χρειάζονται το Office, αλλά θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows 10 Pro ή Home, τότε δηλώνοντας το κουπόνι KWS38 στο ταμείο παίρνουν έκπτωση 38% για τα παρακάτω:

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από το WallPaperSafari.

Loading