Μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές σε κλειδιά Windows 10 και Office

Η Microsoft αποκάλυψε την επόμενη γενιά του λειτουργικού συστήματος Windows την περασμένη εβδομάδα, με το Windows 11 να φέρνει ριζικό επανασχεδιασμό στο περιβάλλον χρήσης, νέο Microsoft Store με υποστήριξη εφαρμογών Android, αλλά και σημαντικές βελτιώσεις - προσθήκες που αφορούν το gaming.

Στα sessions που ακολούθησαν της παρουσίασης και αφορούσαν τους developers, η Microsoft ξεκαθάρισε ότι η αναβάθμιση στο Windows 11 από το Windows 10 θα γίνει δωρεάν, αρκεί φυσικά να είναι συμβατός ο υπολογιστής του χρήστη. Παρόλα αυτά, έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση (λογικά το φθινόπωρο ή στις αρχές του 2022).

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να αναβαθμίσετε από τώρα κάποιον παλιό υπολογιστή σας και να είστε έτοιμοι για την επόμενη γενιά Windows, αυτήν την περίοδο έχετε μια πολύ ευκαιρία να το κάνετε ξοδεύοντας πολύ λίγα χρήματα για μια άδεια χρήσης του Windows 10 χάριν στο κατάστημα Keysworlds.

windows-11-keysworlds.jpg

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι KWSS45 στο ταμείο μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 45% για να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα (αναγράφονται οι τελικές τιμές μετά την εφαρμογή του κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο):

Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές, με το κουπόνι KWSS50 κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα:

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading