Meta: Άμεση και εύκολη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών σε Facebook και Instagram

Η Meta ανακοίνωσε την προσθήκη νέων λειτουργιών σε Facebook και Instagram για να καταστήσει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών του ίδιου χρήστη, αλλά και για την εύκολη δημιουργία καινούργιων.

Ξεκινώντας από τη νέα ενότητα εναλλαγής προφίλ σε Facebook και Instagram, ο χρήστης θα βλέπει όλους τους λογαριασμούς του στο Account Center μαζί με διάφορες ειδοποιήσεις για την δραστηριότητα σε αυτούς (π.χ. likes, comments, shares) και φυσικά θα μπορεί να μεταπηδήσει από τον έναν στον άλλο με ένα άγγιγμα. Η συγκεκριμένη λειτουργία δοκιμάζεται αυτήν την περίοδο παγκοσμίως σε διάφορες ομάδες χρηστών σε Android και iOS, αλλά και στην web έκδοση του Instagram.

meta-account-center.jpg

Σε ό,τι αφορά την δημιουργία νέου λογαριασμού και τα log-ins, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό σε μία από τις δύο πλατφόρμες και έπειτα να επιλέξουν την χρήση του και στην άλλη. Και αυτή η λειτουργία δοκιμάζεται σε όλο τον κόσμο στις εκδόσεις των Facebook και Instagram για συσκευές Android και iOS.

Η Meta δεν παρέβλεψε να αναφέρει ότι ισχύουν όλες οι υπάρχουσες δικλείδες ασφαλείας για τους λογαριασμούς των χρηστών. Επιπλέον, θα στέλνει ειδοποιήσεις όταν κάποιος λογαριασμός προστίθεται στο Account Center ή όταν δημιουργείται νέος λογαριασμός. Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν ποια προφίλ θα συμμετέχουν στην λειτουργία εναλλαγής και ποια θα μπορούν να κάνουν log-in μέσα σε άλλα.

[Meta]

Loading