Mi Smart Clock και Mi 360º 2K Pro: Έξυπνο ρολόι-ηχείο και κάμερα ασφαλείας από τη Xiaomi

Στην παρουσίαση των νέων Redmi Note 9T 5G και Redmi 9T, η Xiaomi αποκάλυψε και δύο νέες προσιτές AIoT συσκευές, το Mi Smart Clock και την Mi 360º Home Security Camera 2K Pro.

Mi Smart Clock

Με κομψό και μινιμαλιστικό design, το Mi Smart Clock ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Η οθόνη αφής πλήρους χρώματος 3.97'' (800 x 400) παρουσιάζει την ώρα, τον καιρό, το ημερολόγιο, ενώ ακόμη να λειτουργεί ως ψηφιακή κορνίζα. Με μια ειδική λειτουργία αφύπνισης, μπορεί σταδιακά να αυξήσει τη φωτεινότητα της οθόνης καθώς και τον ήχο αφύπνισης όταν το ξυπνητήρι κλείσει, διευκολύνοντας τον χρήστη να ξυπνήσει. Και με τον ενσωματωμένο Google Assistant και το Chromecast, λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου και ψυχαγωγίας AIoT του σπιτιού, επιτρέποντας τον φωνητικό έλεγχο διαφορετικών έξυπνων συσκευών Mi, όπως ροή βίντεο από κάμερες ασφαλείας ή μετάδοση τεράστιου όγκου μουσικής και ψυχαγωγίας από χρήστες "smartphone”. Διαθέτει κεραίες WiFi 2.4GHz και Bluetooth 5.0. Οι διαστάσεις του είναι 113 x 68 x 81.5mm και ζυγίζει 272gr.

Θα κυκλοφορήσει σε τιμή €49.99.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Η ολοκαίνουργια κάμερα ασφαλείας Mi 360° 2K Pro διαθέτει κάμερα 3MP που μπορεί να φτάσει ανάλυση 2304 x 1296 για καθαρές εικόνες. Το μεγάλο διάφραγμα f/1.4 της κάμερας, ο φακός 6P και ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας εικόνας διασφαλίζουν λεπτομερείς και φωτεινές έγχρωμες εικόνες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υιοθετεί επίσης τον αλγόριθμο ανίχνευσης ανθρώπων μέσω τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς για τον εντοπισμό ανθρώπινων σκιαγραφιών και την ενημέρωση των χρηστών μέσω αυτόματων μηνυμάτων. Με διπλά μικρόφωνα και ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, υποστηρίζει ευκρινή αμφίδρομη επικοινωνία. Και για χρήστες που εκτιμούν το απόρρητο, η συσκευή προσφέρει λειτουργία απορρήτου που επιτρέπει στους χρήστες να παροτρύνουν την κάμερα να περιστρέφεται προς τα μέσα μέσω απλής ρύθμισης στην εφαρμογή Mi Home. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης φωνητικό έλεγχο hands-free μέσω του Google Assistant και του Amazon Alexa, ενώ διαθέτει κεραίες WiFi 5 (2.4GHz/5GHz) και Bluetooth 4.2. Οι διαστάσεις της είναι 122 x 78 x 78mm και ζυγίζει 349gr.

Θα κυκλοφορήσει σε τιμή €59.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading