Microsoft: Δοκιμάζει mirroring εφαρμογών Android σε Windows 10

Από τον περασμένο Οκτώβριο η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι η εφαρμογή Your Phone θα δώσει στους χρήστες συσκευών Android τη δυνατότητα να βλέπουν την οθόνη του smartphone τους στο Windows PC τους και τώρα φαίνεται ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την υποστήριξη αυτής της λειτουργίας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα MSPowerUser, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Windows Insiders του τμήματος Skip Ahead θα είναι οι πρώτοι που θα μπορούν να δοκιμάσουν το mirroring μέσω της εφαρμογής Your Phone, αρκεί να έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα Samsung Galaxy S8 ή Galaxy S9. Αργότερα θα προστεθούν και άλλες συσκευές.

Στην παρουσίαση της Microsoft είχαμε δει ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση στις εφαρμογές Android από τον υπολογιστή σου αφότου έχει γίνει η σύζευξη με το smartphone, κάτι που απαιτεί Windows PC με Bluetooth LE Peripheral mode. Το τελευταίο, πάντως, δεν το συναντάς συχνά.

Ένα πρώτο βήμα από τη Microsoft για να προσφέρει άμεση επικοινωνία του Android smartphone με το Windows PC χωρίς να χρειάζονται third-party εφαρμογές τύπου Bluestacks ή Dell Mobile Connect.

[via]

Loading