Ο Microsoft Edge "πατάει" ακόμα μία φορά τον Chrome browser σε νέα δοκιμή αυτονομίας [Videos]

microsoft-edge-vs-google-chrome-which-ones-faster

Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από τη δημοσίευση της Google για τις βελτιώσεις στον Chrome browser που βοηθούν στην εξοικονόμηση της μπαταρίας για τα laptops, με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης Chrome 53, αλλά η Microsoft δεν πείστηκε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει νέα δοκιμή με τις τελευταίες εκδόσεις των web browsers Microsoft Edge (από το Windows 10 Anniversary Update) και Google Chrome.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε και πάλι Surface Books streamάροντας κατ' επανάληψιν ένα video από την υπηρεσία Netflix. Το αποτέλεσμα; Ο Microsoft Edge άντεξε για 8 ώρες και 47 λεπτά, ενώ ο Chrome μόλις 6 ώρες και 3 λεπτά. Αυτό σημαίνει 45% μεγαλύτερη αυτονομία από τον Chrome, 69% από τον Mozilla Firefox και 23% από τον Opera.

Η Microsoft πραγματοποίησε και μια δοκιμή streamάροντας ένα video από το Vimeo, όπου και πάλι ο Edge άντεξε περισσότερο από τον Chrome, αλλά αυτή τη φορά η διαφορά τους ήταν της τάξεως του 11%.

Βλέπουμε ότι η εταιρεία έχει πατήσει γερά στο επιχείρημα της αυτονομίας για να χτυπήσει τον Chrome browser, αλλά πιστεύετε ότι αρκεί αυτό για να καταφέρει να τραβήξει τους χρήστες από εκεί;

[via]

Loading