Φέτος το καλοκαίρι βγάλε τις καλύτερες selfies σου με το Lumia 535!

535-selfie
Το Lumia 535 σας προσφέρει ότι χρειάζεστε για υψηλή ταχύτητα και αποδοτικότητα σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή ανταποκρίνεται απρόσκοπτα σε όλες τις λειτουργίες και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Με την τελευταία έκδοση Windows Phone 8.1 και την εμπειρία που προσφέρει, δεν υπάρχει εργασία που το Lumia 535 να μην μπορεί να πραγματοποιήσει. Ενσωματωμένο Word, Excel και PowerPoint για να είσαι πιο παραγωγικός από ποτέ.

Θέλετε να κρατήσετε όλες τις στιγμές του καλοκαιριού; Απαθανατίστε τις με την κάμερα 5 MP, ενεργοποιήστε την αυτόματη αποθήκευση στον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο έως και 30GB στο OneDrive και έτσι δεν θα χάσετε καμία φωτογραφία των διακοπών σας ακόμα και αν χάσετε τη συσκευή σας. Τα selfies των διακοπών σας και οι κλήσεις μέσω Skype θα χωράνε όλη την παρέα στο πλάνο, χάρη στην ευρυγώνια, μπροστινή κάμερα 5MP!

Αποκτήστε όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για τα ταξίδια σας, όπως τα αγαπημένα σας παιχνίδια και δωρεάν χάρτες και πλοήγηση, με τα Here Maps και Here Drive, και απολαύστε τα στην μεγάλη οθόνη 5 ιντσών.

Με την εφαρμογή Lumia Selfie τα selfies σου θα είναι πάντα τα καλύτερα και έτοιμα να τα μοιραστείς στα κοινωνικά σου δίκτυα!

Αποκτήστε το δικό σας σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και στο www.plaisio.gr

Loading