Microsoft: Νέο event για την Τεχνητή Νοημοσύνη στις 16 Μαρτίου

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει μία ακόμη εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη για τις 16 Μαρτίου 2023 στις 18:00 ώρα Ελλάδας, η οποία θα εστιάσει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας με την βοήθεια του AI.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον CEO της εταιρείας, Satya Nadella, με την συμμετοχή του Jared Spataro, αντιπρόεδρο του τμήματος Modern Work & Business Applications, και θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση με δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Πρόσφατα η Microsoft λάνσαρε το Bing Chat ενσωματώνοντας μια εξελιγμένη έκδοση του αλγορίθμου ChatGPT για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αυτή τη φορά, όμως, η εταιρεία θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς εφαρμογών παραγωγικότητας με τεχνολογία AI, όπως τα Word, Outlook και PowerPoint.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει άμεσα κάποια απάντηση από τη Google ή αν η τελευταία θα κρατήσει τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν από το μέτωπο του Bard για το συνέδριο Google I/O 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2023.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα εργαλεία AI ήρθαν για να μείνουν, είτε με δική τους συνείδηση είτε χωρίς.

[Microsoft]

Loading