Google I/O 2023: Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου

Η Google ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου Google I/O 2023, το οποίο επιστρέφει με διά ζώσης παρουσία των developers και των δημοσιογράφων στις 10 Μαΐου 2023 μετά από 4 χρόνια στο Shoreline Ampitheatre απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Mountain View (California).

Στο Google I/O 2023 περιμένουμε να δούμε μια αναλυτική παρουσίαση του Android 14, για το οποίο έχει κυκλοφορήσει ήδη η πρώτη Developer Preview, τις εξελίξεις που αφορούν διάφορες υπηρεσίες της εταιρείες όπως Google Maps, Google Search, Drive κλπ., κάποια μακροπρόθεσμα projects που μπορεί να μην δούμε ποτέ να υλοποιούνται, αλλά και νέες συσκευές Made by Google, όπως το περίφημο Pixel Tablet και το foldable της εταιρείας.

Ενδεχομένως θα υπάρξει εκτενής αναφορά στο Bard, τον ανταγωνιστή του ChatGPT που ετοιμάζει πυρετωδώς η Google μετά και την δυναμική είσοδο της Microsoft στον συγκεκριμένο τομέα. Η λογική λέει πως θα υπάρξουν διάφορες διαρροές και ανακοινώσεις μέσα στους επόμενους μήνες για όλα όσα πρόκειται να δείξει η εταιρεία.

Loading