Microsoft Office 365: Νέα συνδρομητικά πακέτα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ms_office_365
[Δ.Τ.]

Μια νέα σειρά πλάνων του Office 365 είναι πλέον διαθέσιμη και είναι προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων που απασχολούν από 1 μέχρι και περίπου 250 εργαζόμενους. Μέσα από τα νέα πλάνα του Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εφαρμογές του Microsoft Office παρέχονται για 5 συσκευές ανά χρήστη με 1TB αποθηκευτικό χώρο στο Cloud, στην πιο οικονομική πρόταση έως τώρα, γεγονός που καθιστά το Office 365 μια εύκολη επιλογή.

Τα νέα πλάνα του Office 365, παρέχουν τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να είναι παραγωγικές και επιτυχημένες. Επιπλέον, προσφέρουν περισσότερη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα συνδυασμού τους, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των εργαζομένων. Ακόμα, τα νέα πακέτα συνδρομής δίνουν περισσότερη αξία παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες, όπως το Yammer, με σκοπό την κοινωνική δικτύωση μέσα σε μια εταιρία.

Τα νέα πλάνα Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τα εξής:

  • Office 365 Business (Office 365 για Επιχειρήσεις): Περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές του Office – το Outlook, το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote και το Publisher – καθώς και το OneDrive for Business το οποίο επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται αρχεία από πολλαπλές συσκευές των χρηστών όπως Windows PC, Mac, iPad, Windows tablet και smartphones.
  • Office 365 Business Essentials (Office 365 Essentials για Επιχειρήσεις): Περιλαμβάνει όλες τις βασικές υπηρεσίες Cloud για τη διαχείριση μιας επιχείρησης – επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγιο, Office Online, Instant Messaging, online συναντήσεις, video conferencing, αποθηκευτικό χώρο στο Cloud, κοινή πρόσβαση σε αρχεία, και πολλά άλλα.
  • Office 365 Business Premium (Office 365 Premium για Επιχειρήσεις): Με το πλάνο αυτό οι χρήστες μπορούν να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του Office 365 Business αλλά και του Business Essentials.

Οι αλλαγές που έκανε η Microsoft στα υφιστάμενα πακέτα συνδρομής Office 365 ανταποκρίνονται σε αιτήματα πελατών της, ώστε όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πλέον ευκολότερα πρόσβαση στα οφέλη παραγωγικότητας που προσφέρει το Cloud.

Σήμερα, ο τρόπος εργασίας έχει αλλάξει και οι εργαζόμενοι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα και την ευελιξία να μπορούν να εργαστούν από οπουδήποτε επιθυμούν και με διαφορετικές συσκευές (π.χ desktop, laptop, tablet, smartphone). Σύμφωνα με τη Boston Consulting Group (BCG), το 62% των εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις, χρησιμοποιεί φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets για να έχει πρόσβαση σε email. Το ποσοστό αυτό ήταν 39% μόλις πριν τρία χρόνια.

Μέσα από αυτή την τάση, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συνειδητοποιούν ότι το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα προέρχεται από τον τρόπο που αξιοποιούν την τεχνολογία μέσα και έξω από το γραφείο. Η ίδια μελέτη της BCG διαπιστώνει ότι οι τεχνολογικά προηγμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως το Cloud, αύξησαν τα έσοδα τους κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες ταχύτερα, συγκριτικά με άλλες όμοιες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία λιγότερο.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να πραγματοποιούν προσεκτικές επενδύσεις στον τομέα της τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες Cloud όπως το Office 365, δεν είναι απλά προσιτές, αλλά αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εξελιχθεί μια μικρομεσαία επιχείρηση. Οι λύσεις του Office 365 είναι εύκολες στην εγκατάσταση και στη διαχείριση, προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να βοηθήσει το Office 365, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με έναν τεχνικό σύμβουλο ή να εγγραφείτε για τα νέα πακέτα συνδρομών εδώ.

Τα νέα πλάνα του Office 365:

microsoft_office_365_smb

Loading