Microsoft: Στα $46.2 δισ. ο τζίρος τριμήνου, σημαντική ενίσχυση από υπηρεσίες cloud

H Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους που έληξε στις 30 Ιουνίου 2021. Η εταιρεία ολοκλήρωσε το έτος με τον τζίρο της να ξεπερνά τα 46,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξανόμενος κατά 21% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Τα λειτουργικά έσοδα για το τρίμηνο ανήλθαν σε 19,1 δισεκατομμύρια δολάρια, μία αύξηση 42% από πέρυσι και το καθαρό εισόδημα σε 16,5 δισεκατομμύρια δολάρια, μια εντυπωσιακή αύξηση του 47% σε σύγκριση με πέρυσι.

Η Microsoft έχει χωρίσει αυτά τα κέρδη σε τρεις κατηγορίες:

· Productivity and Business Processes – 14.7 δισεκατομμύρια δολάρια

· Intelligent Cloud – 17.4 δισεκατομμύρια δολάρια

· More Personal Computing – 14.1 δισεκατομμύρια δολάρια

Δεδομένου ότι αυτά ήταν τα νούμερα του τέταρτου τριμήνου, η εταιρεία παρείχε επίσης την έκθεση για όλο το οικονομικό έτος. Τα συνολικά κέρδη ανήλθαν σε 61,3 δισεκατομμύρια δολάρια με τον συνολικό τζίρο να φτάνει στα 168,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Microsoft]

Loading