Οι “Windows 10 Super Ήρωες” βρίσκονται ανάμεσα μας

Windows-10-heroes_1

Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία του Windows 10, το καλύτερο Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Windows 10 Super Ήρωες” με πρωταγωνιστές τους Edge, Hello και Defender! Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι fans του Windows 10 θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους super ήρωες στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να αναρτήσουν τη selfie τους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook, διεκδικώντας απίστευτα Windows 10 δώρα!

Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Windows 10, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello, ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10, και ο Windows Defender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows,παρέχοντας τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/heroes10.

This entry was posted in Microsoft, Misc, Windows. Bookmark the permalink.