Η Microsoft ανακοινώνει τις εφαρμογές Music, SmartGlass και Internet Explorer για Xbox

xbox

Σε μια προσπάθεια εδραίωσης της παρουσίας της στο «σαλόνι» η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της E3 2012 ότι το Xbox θα διαθέτει σύντομα την υπηρεσία Xbox Music με την οποία θα είναι εφικτή η αναπαραγωγή πάνω από 30 εκατομμυρίων κομματιών. Το Xbox Music, μάλιστα, εκτός από το Xbox θα κάνει την εμφάνισή του και στο επερχόμενο Windows 8 και Windows Phone.

Εκτός από το μουσικό κομμάτι της αναβάθμισης το Xbox θα προσφέρει πρόσβαση στο NBA League Pass, NHL, WatchESPN (μόνο στην Αμερική λογικά), σημεία στα οποία υστερούσε η κονσόλα της Microsoft σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Επίσης, οι χρήστες του Xbox 360 θα μπορούν να περιηγούνται στο Internet αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο δημοφιλής Internet Explorer θα προσφέρεται στη συσκευή μέσω Kinect και φωνητικής αναζήτησης. Η εμπειρία θα συμπληρώνεται από την εφαρμογή SmartGlass, η οποία όταν κυκλοφορήσει θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες μέσω του κινητού ή tablet του.

Με την εφαρμογή αυτή ουσιαστικά το κινητό ή το tablet θα μετατρέπεται ως τηλεχειριστήριο δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως οι ταινίες. Για παράδειγμα, εάν βλέπετε Game of Thrones στο Xbox 360 θα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά από το tablet σας.

 

 

Loading