Mighty Doom: Το νέο δωρεάν shooter της Bethesda για Android και iOS

Να και κάτι που δεν περιμέναμε από τη Bethesda. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Mighty Doom, ένα νέο free-to-play game που θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα για συσκευές Android και iOS για να φέρει μια διαφορετική και σαφέστατα πιο χαλαρή προσέγγιση στην δημοφιλή σειρά.

Πρόκειται για ένα top-down παιχνίδι δράσης με τον πρωταγωνιστή και τους δαίμονες ως μινιατούρες. Ο mini Slayer εξακολουθεί, βέβαια, να είναι το ίδιο αμείληκτος χρησιμοποιώντας πληθώρα γνώριμων όπλων για να εξοντώνει τους αντιπάλους του και να περνά τις πίστες. Κάθε φορά που χάνεις επιστρέφεις στην αρχή, αλλά στην πορεία μαζεύεις πόντους εμπειρίας που μπορείς να εξαργυρώσεις για να βελτιώσεις τον εξοπλισμό και τις ικανότητες σου.

mighty-doom-1.jpg

Το Mighty Doom αποτελεί δουλειά της Alpha Dog, το mobile τμήμα της Bethesda που φυσικά ανήκει και αυτό στα Xbox Game Studios από το 2021, όταν και ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Zenimax Media από τη Microsoft. Η υπόθεση είναι στημένη σε ένα animated κόσμο εμπνευσμένο από τα συλλεκτικά παιχνίδια του DOOM Eternal και η επίσημη περιγραφή αναφέρει τα εξής:

Όταν μια άγνωστη πηγή ενέργειας διαλύει το εργοστάσιο παιχνιδιών Gibby, ο Mini Slayer έρχεται στη ζωή και μεταφέρεται σε μια εναλλακτική διάσταση με αποστολή να σκοτώσει όλους τους δαίμονες για να διασώσει το λαγουδάκι του, την Daisy.

Το Mighty Doom θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου 2023 και έχουν ανοίξει ήδη οι προεγγραφές που δίνουν ως μπόνους ορισμένα αποκλειστικά skins για τα όπλα και κάποια εξτραδάκια για τον εξοπλισμό.

Loading