The Elder Scrolls: Castles, κυκλοφόρησε δωρεάν για συσκευές Android!

Το περίφημο Starfield σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσα σε αυτές τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, καθώς εκατομμύρια gamers από όλο τον κόσμο απασχολούνται με το «Skyrim του Διαστήματος», αλλά υπάρχουν και εξίσου πολλά εκατομμύρια που περιμένουν υπομονετικά το επόμενο επεισόδιο της σειράς The Elder Scrolls.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει επίσημα το The Elder Scrolls VI από το 2018 και ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, έχει παραδεχτεί ότι ήταν αρκετά πρώιμη η συγκεκριμένη ανακοίνωση μιας και θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον ακόμη 5 χρόνια για να το δούμε στην αγορά. Παρόλα αυτά, η εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα και χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση ένα νέο The Elder Scrolls παιχνίδι, αλλά για συσκευές Android!

Πρόκειται για το The Elder Scrolls: Castles, το οποίο βάζει τον gamer στον ρόλο του διαχειριστή μιας μεσαιωνικής δυναστείας όπου χτίζει το κάστρο του και αναθέτει στους υπηκόους του να φέρουν εις πέρας διάφορες επικές αποστολές. Ήδη οι πρώτοι testers κάνουν λόγο για gameplay που θυμίζει έντονα αυτό του Fallout Shelter.

Το The Elder Scrolls: Castles είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την εμφάνιση του στο App Store για συσκευές iOS ή σε κάποια έκδοση για PC.

Loading