Quake II: Διαθέσιμη η remastered έκδοση για PlayStation, Xbox και Switch

Η Bethesda κυκλοφόρησε την remastered έκδοση του Quake II για PlayStation, Xbox και Nintendo Switch, η οποία περιλαμβάνει ορισμένα εξτραδάκια σε σύγκριση με την original έκδοση του 1997, όπως το ολοκαίνουργιο expansion με τίτλο Call of the Machine με 28 νέες πίστες και νέο deathmatch multiplayer.

Το Quake II είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1997 και είχε ξεχωρίσει για το σημαντικό βελτιωμένο ταχύτατο gameplay σε σύγκριση με το original, ενώ το multiplayer mode παραμένει ενεργό ακόμα και σήμερα. Το 2019 έγινε ένα RTX remastered από την Nvidia για την πλατφόρμα Steam, όμως η σημερινή remastered έκδοση είναι διαφορετική και φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στα γραφικά, την βιαιότητα, τον φωτισμό, τα cinematics και το AI, αλλά και υποστήριξη για οθόνες widescreen, ανάλυση 4K και crossplay.

Να σημειωθεί ότι το Quake II remaster περιλαμβάνει και τα δύο πρώτα expansions (The Reckoning και Ground Zero), ενώ κοστίζει μόλις €10. Όσοι έχουν αγορασμένη το Quake 2 για PC μέσω Steam λαμβάνουν το remaster δωρεάν, ενώ είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass.

Loading