Monster Hunter Rise και Monster Hunter Stories 2 έρχονται στο Nintendo Switch

Με δύο νέα παιχνίδια της σειράς Monster Hunter κάνει τη δυναμική επιστροφή της η Capcom στο Nintendo Switch, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τα Monster Hunter Rise και Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin που θα κυκλοφορήσουν αμφότερα αποκλειστικά στην παιχνιδοκονσόλα της Nintendo μέσα στο 2021.

Ξεκινώντας από το Monster Hunter Rise, από το πρώτο trailer είδαμε αρκετά νέα στοιχεία που αφορούν το gameplay, όπως τη δυνατότητα να τρέχεις στον κόσμο επάνω στην πλάτη ενός σκύλου και να σκαρφαλώνεις σε τοίχους (υπάρχει και γάντζος διαθέσιμος στον εξοπλισμό), νέα τέρατα όπως τα Aknosom, Tetranadon, Magnamalo και Great Izuchi, διάφορα όπλα με διαφορετικό στυλ μάχης και co-op mode.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021.

Σε ό,τι αφορά το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, αποτελεί το sequel του Monster Hunter Stories που είχε κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS (RIP). Χαρακτηρίζεται από ένα διαφορετικό στυλ γραφικών (πιο καρτουνίστικο) και το gameplay παραπέμπει περισσότερο σε RPG με τους gamers αντί να κυνηγούν τα τέρατα, να τα μεγαλώνουν από τα αυγά τους. Οι μάχες γίνονται σε turn-based μορφή και μπορείς να “καβαλάς” τα τέρατα σου.

Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την ώρα.

Loading