Monster Hunter World: Iceborne, το expansion έρχεται επιτέλους στα Windows PCs

Η Capcom κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό το πρώτο μεγάλο expanion του Monster Hunter: World με ονομασία Iceborne, το οποίο προσθέτει μια νέα περιοχή τούνδρας (Hoarfrost Reach), νέα τέρατα και πολλά άλλα στοιχεία, εμπλουτίζοντας το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με νέο υλικό για τους φανατικούς φίλους του. Παρόλα αυτά, το expansion είναι διαθέσιμο μόνο για Xbox One και PS4.

Πλησιάζει, όμως, η ώρα και για τους PC gamers να αποκτήσουν πρόσβαση στο Iceborn, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει για Windows PC στις 9 Ιανουαρίου 2020 μέσω από την πλατφόρμα Steam και παράλληλα δημοσίευσε ένα νέο trailer για να μας δείξει gameplay σε ανάλυση 4K στα 60fps. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η έκδοση του Monster Hunter World: Iceborne για PC θα περιλαμβάνει επιπλέον βελτιώσεις στα γραφικά και την απόδοση σε σύγκριση με την αντίστοιχη για παιχνιδοκονσόλες.

Η έκδοση για Windows PC έρχεται με υποστήριξη του DirectX 12 και προσφέρει μια ακόμη επιλογή για ακόμη καλύτερα γραφικά, αν το αντέχει το μηχάνημα του χρήστη, αλλά και υποστήριξη για οθόνες ultra wide.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει ήδη στην πλατφόρμα Steam σε τιμή €39.99, ενώ η Digital Deluxe Edition κοστίζει €49.99. Τέλος, με αφορμή το λανσάρισμα του expansion για Windows PC, η Capcom μείωσε την τιμή του βασικού παιχνιδιού στα €29.99!

Loading