Mortal Kombat Legends: Ετοιμάζεται το sequel της animated ταινίας

Προ των πυλών βρίσκεται η κυκλοφορία του sequel της animated ταινίας Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, που θα φέρει τον τίτλο Battle of the Realms και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του καλοκαιριού.

Το νέο Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Joel McHale ως Johnny Cage, Jennifer Carpenter ως Sonya Blade, Jordan Rodrigues ως Liu Kang και Patrick Seitz ως Scorpion. Επιπλέον, ο Bayardo De Murguia θα αναλάβει το ρόλο του Sub-Zero, με αρκετούς άλλους χαρακτήρες να εισέρχονται στο παιχνίδι όπως οι Kung Lao, Jade και D'Vorah.

Το σενάριο αναλαμβάνει ακόμα μία φορά ο Jeremy Adams, στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Jim Krieg και Rick Morales και στην σκηνοθεσία ο Ethan Spaulding, με τον συν-δημιουργό του franchise, Ed Boon να λειτουργεί ως σύμβουλος.

Οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, η Warner Bros. Home Entertainment όμως ανέφερε ότι όσοι ανυπομονούν για το Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms είναι πολύ πιθανό να το δουν να κυκλοφορεί προς τα τέλη του καλοκαιριού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading