Mortal Kombat: Δείτε το επικό trailer της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Το περιμέναμε από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και ανακοινώθηκε η μεταφορά της πρεμιέρας για τον προσεχή Απρίλιο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Warner Bros. δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα το trailer για τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του Mortal Kombat, η οποία φαίνεται αρκετά πιο καλοδουλεμένη από την αντίστοιχη απόπειρα του 1995.

Στο σενάριο του Mortal Kombat επιστρέφουμε στην αρχή της ιστορίας και θα δούμε αρκετούς από τους original χαρακτήρες να υπερασπίζονται τον κόσμο μέσα από ένα τουρνουά μέχρι θανάτου που διοργανώνει ο μάγος Shang Tsung. Ο κάθε μαχητής αυτής της ετερόκλιτης ομάδας μαχητών θα δώσει τον προσωπικό του αγώνα για την τιμή και την εκδίκηση, αλλά και για τη μοίρα όλου του Σύμπαντος.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου 2021 μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading