MSI

MSI Katana GF66: Γίνε ο «σαμουράι» του gaming

Ένα gaming laptop που έχει πάρει το όνομά του από μια ιστορική λεπίδα μάχης, σίγουρα δεν θα είναι τυχαίο. Η MSI φέρνει στη γκάμα των gaming laptop της το MSI Katana GF66. Σχεδιασμένο για gamers, συνδυάζει λιτό design, μέγιστη απόδοση και ένα όνομά με μεγάλη ιστορία.

Στην αρχαιότητα, υπήρχε ένα θρυλικό σπαθί που ήταν εμποτισμένο με την ψυχή ενός δράκου. Το "Dragon Blade" σφυρηλατήθηκε από τη «Φυλή των Δράκων» και κανένα όπλο δεν έφτανε κοντά στη δύναμή του. Κάθε κίνηση στον αέρα χτυπούσε μια ριπή ανέμου σαν τυφώνας και κάθε χτύπημα θα φούντωνε τον ουρανό σε μια πύρινη καταιγίδα. Τώρα, μπορείς και εσύ να αποκτήσεις τέτοια δύναμη και να ανταγωνιστής κάθε gamer με εξοπλισμό άλλου επιπέδου.

msi-katana-gf66-3.jpg

Ό,τι ψάχνει κάθε gamer

Το Katana GF66 της MSI είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7 11ης γενιάς και διαθέτει SSD 1 TΒ και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3060, γεγονός που τον καθιστά έναν πολύ ισχυρό υπολογιστή για gaming. Οι 8 πυρήνες του επεξεργαστή δίνουν αυξημένη ισχύ στο laptop και μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά τη δύναμη και την παραγωγικότητα του παιχνιδιού.

Έρχεται με μοναδικό κόκκινο φωτισμό στο πληκτρολόγιο και ολοκληρώνεται με μια συμπαγή μεταλλική θωράκιση με πάχος μόλις 1,7 mm για καλύτερη απόκριση και oπτική ανάδραση. Το νέο εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο θα καλύψει όλες τις ανάγκες χρήσης.

msi-katana-gf66-4.jpg

Μαχητής μέσα και έξω

Το Katana GF66 είναι εξοπλισμένο με οθόνη IPS 15,6 ιντσών με λεπτό πλαίσιο. Η γρήγορη οθόνη στα 144Hz προσφέρει τα πιο ζωντανά γραφικά ενώ το ματ φινίρισμα αποτρέπει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις για μια βέλτιστη εμπειρία gaming. Σε επίπεδο ήχου, είναι εξοπλισμένο με 2 ηχεία που βρίσκονται κάτω από το σασί. Παρέχουν ανώτερη ποιότητα ήχου για να σε βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην καρδιά του παιχνιδιού.

Επίσης έρχεται με ειδικές θερμικές λύσεις τόσο για την CPU όσο και για την GPU με έως και 6 σωλήνες. Μεγεθύνοντας την εσωτερική διάμετρο του θερμικού σωλήνα και χρησιμοποιώντας αποκλειστικό θερμικό γράσο MSI για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση σε ακραία παιχνίδια.

msi-katana-gf66-1.jpg

Το MSI Center με όλες τις δυνατότητες

Το αποκλειστικό MSI Center σε βοηθά να ελέγξεις και να προσαρμόσεις το MSI laptop σου όπως εσύ θέλεις. Monitoring, adjustment, optimization και πολλά χρήσιμα εργαλεία ενσωματώνονται σε ένα exclusive σύστημα. Προσφέρει μέγιστη ευελιξία με νέες λειτουργίες όπως το Smart Image Finder, την επιλογή UI Skin και σε βοηθάει να προσαρμόσεις την εμπειρία σου όπως εσύ θες.

Loading