MWC

MWC 2021: Αντί για Φεβρουάριο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021 στη Βαρκελώνη

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία και η GSM Association φροντίζει να μην βρεθεί και πάλι προ εκπλήξεως με τη διοργάνωση του Mobile World Congress. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποφασίσει την τελευταία στιγμή να ακυρώσει (εν μέρει) τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας λόγω της πανδημίας COVID-19 και τώρα ανακοινώνει πως μεταθέτει την ημερομηνία διεξαγωγής του MWC 2021 για το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, το MWC 2021 θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2021 στη Βαρκελώνη και ελπίζουμε μέχρι τότε να έχουμε αφήσει πίσω μας ή έστω να έχει καταπολεμηθεί αποτελεσματικά ο κορωνοϊός ώστε να δώσουμε το παρών μαζί με χιλιάδες άλλους δημοσιογράφους και φυσικά μαζί με την πλειοψηφία των εταιρειών τεχνολογίας απ’ όλο τον κόσμο.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι κατασκευαστές θα επιλέξουν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να παρουσιάσουν επίσημα τις συσκευές που παραδοσιακά βλέπουμε κατά τη διάρκεια των εκθέσεων MWC. Ήδη, πάντως, το 78% των εταιρειών έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του στο MWC 2021.

Loading