Naruto: Προχωρά η live-action μεταφορά με τον σκηνοθέτη του Shang-Chi!

Η άνθηση των live-action μεταφορών δημοφιλών anime συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς φαίνεται να προχωράει και η κινηματογραφική διασκευή του Naruto. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Destin Daniel Cretton, σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel, θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της live-action ταινίας Naruto για λογαριασμό της Lionsgate.

Η ταινία θα βασίζεται στο manga Naruto του Masashi Kishimoto, το οποίο κυκλοφόρησε σε συνέχειες από το 1999 έως το 2014. Τόσο το manga όσο και η μεταφορά του σε anime είναι από τα πιο δημοφιλή όλων των εποχών, ακολουθώντας έναν νεαρό νίντζα που θέλει να γίνει ο ηγέτης του χωριού του. Ο δημιουργός δήλωσε, μάλιστα, τα παρακάτω:

Όταν άκουσα για την πρόσληψη του Destin, έτυχε να γίνει αμέσως μετά την παρακολούθηση μιας ταινίας δράσης του και σκέφτηκα ότι θα ήταν ο τέλειος σκηνοθέτης για το Naruto. Αφού απόλαυσα άλλες ταινίες του και κατάλαβα ότι το φόρτε του είναι να δημιουργεί στιβαρά δράματα για τον άνθρωπο, πείστηκα ότι δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης για το Naruto. Όταν συνάντησα στην πραγματικότητα τον Destin, διαπίστωσα επίσης ότι είναι ένας ανοιχτόμυαλος σκηνοθέτης που ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη συμβολή μου και ένιωσα έντονα ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί στη διαδικασία παραγωγής.

Όπως σημειώνει το The Hollywood Reporter, η Lionsgate προσπαθεί να ξεκινήσει την παραγωγή για τη live-action μεταφορά του Naruto από το 2015, αλλά χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 10 χρόνια μέχρι να καταλήξει στον Cretton για να προχωρήσει το project. Ο τελευταίος θα συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με του Jeyun Munford, Avi Arad, Ari Arad και Emmy Yu.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα σχετικά με την υπόθεση, το cast και το χρονοδιάγραμμα για τα γυρίσματα και την πρεμιέρα.

[via]

Loading