Νέα δωρεάν αθλητικά κανάλια προστίθενται στις τηλεοράσεις της LG

Η αποκλειστική, δωρεάν υπηρεσία streaming της LG Electronics (LG), LG Channels, πρόκειται να προσφέρει στους κατόχους LG Smart TV σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Αυστραλία μια σχεδόν απεριόριστη ροή αθλητικού περιεχομένου με ατελείωτη δράση.

Το FIFA+, που ξεκίνησε πρόσφατα στα κανάλια LG, είναι το «σπίτι» των ποδοσφαιρόφιλων σε όλον τον κόσμο. Οι χρήστες των καναλιών LG σε περιοχές όπως η Ευρώπη, οι ΗΠΑ, η Λατινική Αμερική και η Αυστραλία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο FIFA+. Με ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπων εκπομπών, ζωντανές μεταδόσεις και ένα εκτεταμένο αρχείο, το FIFA+ θα βρίσκεται στις οθόνες εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επιπλέον, το wedo Sports μέσω wedoTV ξεκίνησε στα κανάλια LG στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία τον περασμένο Ιούλιο. Το κανάλι θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος διακεκριμένα αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων ιπποδρομιών παγκόσμιας κλάσης, όπως το πρόσφατο Royal Ascot και το Breeder's Cup και αγώνων ιστιοπλοΐας, όπως η γερμανική ιστιοπλοϊκή Bundesliga, το Sailing Champions League και το SailGP. Η γερμανόφωνη, 24ωρη υπηρεσία διαθέτει επίσης εβδομαδιαίες εκπομπές με στιγμιότυπα από το ποδόσφαιρο, τη Formula 1, e-sports, τις πολεμικές τέχνες και άλλα αθλήματα, καθώς και ντοκιμαντέρ για θρύλους του αθλητισμού, όπως ο Tiger Woods, ο David Beckham και ο Michael Schumacher, καθώς και για παγκοσμίου φήμης ομάδες όπως η Manchester United και άλλοι γνωστοί εθνικοί σύλλογοι.

Δίνοντας χαρά στους παθιασμένους ποδοσφαιρόφιλους της Ευρώπης, η LG εγκαινίασε ένα ειδικό διαφημιστικό περιεχόμενο Video on Demand (AVOD) με το Shoot for Love, ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube, όπου συμμετέχουν γνωστοί ποδοσφαιριστές.

Τους επόμενους μήνες έρχονται κι άλλες εκδηλώσεις για τους φανατικούς του ευρωπαϊκού αθλητισμού. Το Unbeaten, ένα premium αθλητικό κανάλι με τα μεγαλύτερα γεγονότα και τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, του τένις και του γκολφ, θα έρθει στις οθόνες των χρηστών των LG Channels σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες. Εν τω μεταξύ, το Tennis Channel, η μόνη 24ωρη ζωντανή αθλητική εφαρμογή αφιερωμένη στο άθλημα και τον τρόπο ζωής που το συνοδεύει, προσφέρει στους λάτρεις του τένις στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Αυστρία όλο το περιεχόμενο που θα μπορούσαν να χρειάζονται.

Η προσθήκη αυτών των καναλιών δεν είναι η πρώτη συνεργασία που συνάπτει η LG για τη διεύρυνση του περιεχομένου των LG Channels. Τον περασμένο Μάιο, η LG συνεργάστηκε με την κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης αθλητικών μεταδόσεων, DAZN, για να προσθέσει το DAZN FAST, ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης που παρέχει μια επιμελημένη επιλογή αθλητικού περιεχομένου, το DAZN Rise, ένα κανάλι μετάδοσης γυναικείων αθλημάτων στη Γερμανία και την Αυστρία, το DAZN Combat, ένα κανάλι για τους λάτρεις της πυγμαχίας και του MMA και το DAZN Women's Football, που παρουσιάζει ζωντανά αγώνες από τις πιο άγριες παίκτριες του UEFA Women's Champions League και άλλα.

Loading