Νέο Nintendo Switch ντυμένο στα χρώματα του Super Mario

Τι και αν κυκλοφόρησαν τα πολυαναμενόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X. Η Nintendo εξακολουθεί να σημειώνει τεράστια επιτυχία με το Nintendo Switch και μάλιστα αρνείται να προχωρήσει σε κυκλοφορία νέου, πιο εξελιγμένου μοντέλου.

Αντ’ αυτού, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση ντυμένη στα χρώματα του Super Mario, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 12 Φεβρουαρίου 2021 σε τιμή $299.99 και περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς, προστατευτικό οθόνης και το κλασικό hardware των προηγούμενων εκδόσεων. Το Mario Red & Blue Edition Switch έρχεται με κόκκινη βάση, κόκκινο πλαίσιο γύρω από την οθόνη, κόκκινα Joy-Cons με μπλε εσωτερικές πινελιές.

Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, μια εκτεταμένη έκδοση του παιχνιδιού που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Wii U. Η Nintendo δημοσίευσε και ένα νέο trailer όπου βλέπουμε τον Boswer Jr. να είναι σύμμαχος του Mario.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σα

Loading