Nest Thermostat: Ο νέος έξυπνος θερμοστάτης της Google με προσιτή τιμή

Μετά την πληθώρα νέων συσκευών που παρουσίασε πριν από μερικές ήμερες, η Google ανακοίνωσε επίσημα σήμερα τον νέο έξυπνο θερμοστάτη Nest Thermostat, ο οποίος είναι σημαντικά πιο προσιτός σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, καθώς κοστίζει $129.99 (αντί $249.99).

Ο Nest Thermostat έρχεται με ανανεωμένο και πιο μοντέρνο σχεδιασμό σχεδόν χωρίς bezels για τη στρογγυλή οθόνη του, είναι κατασκευασμένος από 49% ανακυκλωμένο πλαστικό και συνοδεύεται (προαιρετικά) από το κάλυμμα Trim Kit για να κρύψεις την πιθανή ζημιά στον τοίχο από τον προηγούμενο θερμοστάτη σου.

Στις λειτουργίες του Nest Thermostat συμπεριλαμβάνεται το Quick Schedule μέσω της εφαρμογής Google Home έτσι ώστε να ρυθμίζεις διαφορετικές θερμοκρασίες ανάλογα με την ημέρα, το Savings Finder που προσφέρει διάφορους τρόπους για να μειώσεις την κατανάλωση (π.χ. μειώνει ελαφρώς τη θερμοκρασία σε ώρες ύπνου) και διαθέτει αισθητήρες κίνησης Google Soli που σε συνδυασμό με το GPS του smartphone αναγνωρίζει αν βρίσκεσαι στο σπίτι ή όχι για να ρυθμίσει κατάλληλα τη θερμοκρασία.

Θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ σε τέσσερις αποχρώσεις (Snow, Sand, Fog και Charcoal) και περιμένουμε να δούμε αν θα βγει σε άλλες αγορές τους επόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading