Netflix: Εντυπωσιακή αύξηση συνδρομητών και τεράστιες επενδύσεις

Με την επιβολή του lockdown λόγω της πανδημίας και την παραμονή των ανθρώπων στις οικίες τους, η Netflix βλέπει συνεχώς τους συνδρομητές να αυξάνονται ραγδαία. Στις αρχές του έτους, οι συνδρομητές της έφτασαν τους 203,7 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ μόλις χθες ανακοίνωσε ότι άγγιξαν τα 208 εκατομμύρια.

Η εταιρεία, παρατηρώντας αυτή τη θεαματική αύξηση των συνδρομητών της, ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να επενδύσει $17 δισεκατομμύρια σε νέο περιεχόμενο για το 2021. Πέραν των τρεχουσών παραγωγών, η Netflix θα ξοδέψει το υπέρογκο χρηματικό ποσό στις παραγωγές της, οι οποίες καθυστέρησαν σημαντικά λόγω του νέου κορονοϊού, που καθιστούσε ανέφικτη την ανθρώπινη αλληλεπίδραση, πόσο μάλλον τα γυρίσματα νέων παραγωγών. Μάλιστα, η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι φέτος θα κυκλοφορήσει περισσότερες πρωτότυπες παραγωγές.

Οι συνδρομητές του Netflix αυξήθηκαν κατά 25 εκατομμύρια, από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Η συγκεκριμένη αύξηση που αποτυπώνεται με το ποσοστό του 13,6% από το 2020 μέχρι το 2021, ανέβασε τα έσοδα για το πρώτο τρίμηνο του 2021 έως 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Βέβαια, η Netflix προβλέπει ότι στο δεύτερο τρίμηνο του έτους θα σημειωθεί μία σταθερότητα στον αριθμό των συνδρομητών συγκριτικά με τα προηγούμενα τρίμηνα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading