Netflix: Ετοιμάζει δική της υπηρεσία gaming;

Τα τελευταία χρόνια είναι πασιφανές το ενδιαφέρον που δείχνει η Netflix στον χώρο των video games, κυρίως μέσα από τη μεταφορά πασίγνωστων τίτλων σε animated και live-action ταινίες ή σειρές δικής της παραγωγής. Παρόλα αυτά, η εταιρεία λέγεται ότι θα επενδύσει μέσα στα επόμενα χρόνια στην ανάπτυξη της δικής της υπηρεσίας gaming.

Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας The Information, η Netflix έχει προσεγγίσει αρκετούς βετεράνους της βιομηχανίας του gaming προκειμένου να δημιουργήσει μια συνδρομητική υπηρεσία τύπου Apple Arcade, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με τους τίτλους που θα προσφέρει και αν φυσικά θα προχωρήσει σε δικές της παραγωγές.

Η Netflix πειραματίστηκε με διαδραστικές εμπειρίες στο παρελθόν μέσα από την πλατφόρμα της (βλ. Bandersnatch και You v. Wild), ενώ έχει συμμετέχει και στην παραγωγή παιχνιδιών όπως το Stranger Things 3: The Game. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό και λαμβάνοντας υπόψιν τα δισεκατομμύρια που “χορεύουν” στη βιομηχανία του gaming, δεν θα ήταν παράλογη μια τέτοια κίνηση. Άλλωστε, η πλατφόρμα Netflix συγκεντρώνει δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές και θα ήταν αρκετά πιο εύκολο να τους “πλασαριστεί” μια gaming υπηρεσία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading