Netflix: Ετοιμάζει live-action ταινία για το...Mega Man

Η Netflix ετοιμάζει μία live-action ταινία βασισμένη στο franchise Mega Man της Capcom. To project βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη από το 2015 από την Chernin Entertainment, και το 2018 η Capcom επισημοποίησε την ανακοίνωση για την ταινία.

Στο σενάριο και την σκηνοθεσία θα δούμε τους Henry Joost και Rel Schulman, ενώ επίσης γνωστοποιήθηκε η επίσημη συνεργασία με την δημοφιλή πλατφόρμα streaming Netflix.

«Τα χαρακτηριστικά στα έργα περιλαμβάνουν: μια προσαρμογή του MEGA MAN της Capcom για την Chernin Entertainment και το Netflix», αναφέρει το site.

Επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας Mega Man. Σύμφωνα με το IGN, η ταινία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο παραγωγής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading