Η Netflix ετοιμάζει αλυσίδα φυσικών καταστημάτων για... Netflix and Chill!

Πριν από λίγο καιρό η Netflix ανακοίνωσε ότι σταματά οριστικά την υπηρεσία ενοικίασης DVDs στις ΗΠΑ, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει οριστικά την επαφή με το κοινό της με…φυσικά αντικείμενα και γενικότερα φυσική παρουσία.

Όπως επιβεβαίωσε στο δίκτυο Bloomberg ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Products, Josh Simon, η Netflix σχεδιάζει να ανοίξει εμπορικά καταστήματα απ’ όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα σχετικά με τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες, να βιώσουν ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες (π.χ. Stranger Things theme), να γευματίσουν και να παρακολουθήσουν περιεχόμενο!

Μέσα στα τελευταία χρόνια η Netflix έχει στήσει διάφορα τέτοιου είδους pop-up καταστήματα σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, παρόλα αυτά, η αλυσίδα Netflix House που ετοιμάζει θα είναι κάτι πιο μόνιμο με στόχο να καθιερωθεί σαν ατραξιόν του περιεχομένου της και να δημιουργηθεί ένα νέο κανάλι εσόδων για την εταιρεία.

Η αρχή θα γίνει από τις ΗΠΑ το 2025 και αν όλα πάνε καλά, τότε θα δούμε περισσότερα Netflix House να ξεφυτρώνουν σε όλο τον κόσμο.

[via]

Loading