Netflix: Ίδρυσε το δικό της ολοκαίνουργιο gaming studio με έδρα την Φινλανδία

Όπως είδαμε και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Netflix δεν πτοείται από την κακή πορεία των Netflix Games και ούτως ή άλλως, είχε δηλώσει εξαρχής πως στόχος της είναι να προχωρήσει στην ανάπτυξη δικών της πρωτότυπων τίτλων σε βάθος χρόνου για να ενισχύσει την συγκεκριμένη ενότητα και να εδραιωθεί στον χώρο του gaming.

Μέχρι πρόσφατα οι κινήσεις της περιέλαμβαναν είτε την προσθήκη τίτλων άλλων εταιρειών, είτε εξαγορές διάφορων indie studios που με τη σειρά τους έφεραν ορισμένους τίτλους τους στην πλατφόρμα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Night School Studio με την προσθήκη του εξαιρετικού Oxenfree. Αυτή τη φορά, όμως, μαθαίνουμε για την ίδρυση ενός νέου studio από τη Netflix με έδρα το Ελσίνκι (Φινλανδία).

Επικεφαλής του studio θα τεθεί ο Marko Lastikka, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί για κολοσσούς όπως οι EA και Zynga με προϋπηρεσία άνω των 10 ετών σε υψηλόβαθμες θέσεις. Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό κάποιο project στην παρούσα φάση, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας.

[Netflix]

Loading