Αυτό είναι το νέο MySpace, με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση! [Video]

New MySpace

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη επιστροφή του MySpace, του πάλαι ποτέ κραταιού μουσικού κοινωνικού δικτύου, το οποίο εδώ και περίπου 18 μήνες ανήκει στην Specific Media και τον Justin Timberlake. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, οι αλλαγές που έρχονται θα είναι μεγάλες και εντυπωσιακές, με καθαρή εμφάνιση, επιρροές από το περιβάλλον των Pinterest και Windows 8, αλλά πάντα με επίκεντρο τη μουσική.

Ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται το μουσικό υλικό από το panel πλοήγησης που εμφανίζεται στην οθόνη, να φτιάχνει albums με φωτογραφίες και να τα συνδυάζει με συγκεκριμένη μουσική (Mixes), να παρακολουθεί τα τελευταία trends (καλλιτέχνες, μουσική, ραδιόφωνο, videos, νέα, επερχόμενες συναυλίες κλπ.) με δυνατότητα drag and drop σε φακέλους που δημιουργεί και πολλά άλλα. Ακόμη, οι σελίδες των καλλιτεχνών έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως και θα μπορούν να ανεβάζουν κλασικά τραγούδια, albums και videos, ωστόσο, δεν αναφέρεται κάτι για τις άδειες χρήσης.

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες θα μπορούν να εισέλθουν στο νέο MySpace χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Twitter ή Facebook και να βρίσκουν φίλους τους που επίσης βρίσκονται στο νέο MySpace, ενώ τα status updates θα εμφανίζονται ταυτόχρονα και στα “ανταγωνιστικά” κοινωνικά δίκτυα.

Φαίνεται αρκετά εκλεπτυσμένο και όμορφο (καιρός ήταν…), αλλά ο κόσμος θα κρίνει για άλλη μια φορά αν υπάρχει περιθώριο ανάκαμψης για το MySpace. Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να αφήσετε το email σας εδώ για να λάβετε πρόσκληση.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Featured, Internet, Music, Myspace, Social networks. Bookmark the permalink.