Nikon D3400: Η πρώτη entry-level DSLR με μόνιμα ανοιχτό Bluetooth και προσιτή τιμή [Video]

D3400_BK_18_55_VR_frttop

[Δ.Τ.]

Η Nikon παρουσιάζει την D3400, την DSLR με φορμά DX με την οποία είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε ποιοτικές φωτογραφίες και να τις κοινοποιείτε άμεσα. Η D3400 είναι η πρώτη DSLR εισαγωγικής κατηγορίας της Nikon που περιλαμβάνει τεχνολογία SnapBridge¹, χάρη στην οποία αποτελεί την ιδανική φωτογραφική μηχανή για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στη φωτογράφιση, πέρα από τις απλές λήψεις στιγμιοτύπων, ενώ παράλληλα τους ενδιαφέρει η δυνατότητα να κοινοποιούν τις φωτογραφίες τους ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Η λειτουργία SnapBridge της Nikon χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth low energy (BLE)² με την οποία η φωτογραφική μηχανή διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με ένα smartphone ή tablet. Οι χρήστες της D3400 έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίζουν αυτόματα τις φωτογραφίες τους κατά τη λήψη, όπου και να βρίσκονται. Εξερευνήστε την έξυπνη συσκευή που είναι σε σύζευξη με τη φωτογραφική μηχανή και θα δείτε ότι οι φωτογραφίες είναι απλά έτοιμες ήδη για να τις κοινοποιήσετε όποτε θέλετε, χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία ή αναμονή. Και δεν είναι καθόλου συνηθισμένες φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες σας έχουν πλούσιες λεπτομέρειες χάρη στο μεγάλο αισθητήρα 24,2 MP με φορμά DX, τον ισχυρό επεξεργαστή EXPEED 4 και το φακό NIKKOR που διαθέτει η φωτογραφική μηχανή. Οι χρήστες απολαμβάνουν την ελευθερία να τραβούν εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να δημιουργούν πορτραίτα με ομαλό θαμπό φόντο. Πέρα από τις φωτογραφίες, η φημισμένη τεχνολογία D-Movie της Nikon διευκολύνει τη δημιουργία πλάνων video κινηματογραφικής εμφάνισης. Ακόμη και όσοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη δημιουργία video έχουν τη δυνατότητα να τραβούν με τον διαθέσιμο φωτισμό, με τα θέματά τους να ξεχωρίζουν από το όμορφο θαμπό φόντο με τη χρήση ενός γρήγορου φακού NIKKOR.

d3400.0.0

Ο Jordi Brinkman, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε:

"Η D3400 αποτελεί μια συναρπαστική προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά D3000 της Nikon. Έχει κληρονομήσει τη δοκιμασμένη τεχνολογία κορυφαίας κατηγορίας από τις DSLR ανώτερης κατηγορίας της Nikon, συνεχίζοντας όμως και την παράδοση στην ευκολία χρήσης που διακρίνει τις φωτογραφικές μηχανές εισαγωγικής κατηγορίας. Ειδικότερα, η συνεχής σύνδεση (always-on) που περιλαμβάνει η λειτουργία SnapBridge δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πραγματική τέχνη της φωτογράφισης, διατηρώντας παράλληλα τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που παραπέμπουν σε αυτές των smartphone"

Πρόσθετες Βασικές Δυνατότητες

  • Μια μικρή DSLR που δεν σταματά να φωτογραφίζει: αποτυπώστε έως 1.200 λήψεις με μία φόρτιση³ χάρη στη σχεδίαση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας της φωτογραφικής μηχανής.
  • Εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό: ISO 100–25600, αύξηση κατά ένα βήμα σε σύγκριση με τις μέγιστες δυνατότητες ISO της D3300.
  • Λειτουργία οδηγού: για τους χρήστες που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στις φωτογραφίσεις με DSLR, η λειτουργία οδηγού παρουσιάζει τον τρόπο προσαρμογής των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής για να αποτυπώνετε εξαιρετικές φωτογραφίες και video.
  • Το πλεονέκτημα της Nikon DSLR: εντυπωσιακή ταχύτητα, ακρίβεια και χειρισμός χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) εξαιρετικής ευκρίνειας και το φωτεινό οπτικό σκόπευτρο.
  • D-movie: εγγραφή ομαλών πλάνων video Full HD σε ταχύτητες καρέ έως 50p/60p.
  • Επεκτάσιμο σύστημα: συμβατότητα με την πλήρη σειρά των φακών NIKKOR με φορμά DX και τα εύχρηστα φλας Speedlight της Nikon.
  • Κιτ: η D3400 συνοδεύεται από διάφορες επιλογές κιτ που περιλαμβάνουν το σώμα της φωτογραφικής μηχανής και έναν ή δύο φακούς NIKKOR. Αποτυπώστε εύκολα τις καθημερινές στιγμές σας με το ευέλικτο zoom του τυπικού φακού ή επεκτείνετε τις δυνατότητές σας με ένα κιτ που περιλαμβάνει το φακό AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR. Τα κιτ με φακούς AF-P NIKKOR αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για τη λήψη video καθώς αυτοί οι φακοί εστιάζουν γρήγορα και αθόρυβα, ώστε να τραβάτε ομαλά πλάνα video ουσιαστικά χωρίς κανένα μηχανικό θόρυβο.

¹ Καθώς η D3400 δεν υποστηρίζει Wi-Fi, τα παρακάτω χαρακτηριστικά SnapBridge δεν είναι διαθέσιμα: απομακρυσμένη φωτογράφιση με έξυπνη συσκευή, μεταφορά φωτογραφιών σε πρωτότυπο μέγεθος, μεταφορά video.
² Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth είναι εμπορικά σήματα της Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Nikon και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες γίνεται κατόπιν εκχώρησης άδειας χρήσης.
³ Με βάση τα πρότυπα CIPA σε λειτουργία μεμονωμένου καρέ, όταν δεν χρησιμοποιείται το Bluetooth.

Loading