Nintendo Switch: Έντονες φήμες για νέα έκδοση στο πρώτο τρίμηνο του 2021

Σε καμία περίπτωση δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η Nintendo ετοιμάζει μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Nintendo Switch, αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές και οι διαρροές για το θέμα.

Η αρχική αναφορά έγινε από την ιστοσελίδα Economic Daily News, η οποία ισχυρίζεται πως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 θα δούμε το νέο Nintendo Switch σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενη πηγές από τους προμηθευτές - συνεργάτες της Nintendo.

Παρά το γεγονός ότι δεν μοιράζεται κάποια πληροφορία για τις αναβαθμίσεις που θα γίνουν στο νέο Nintendo Switch, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι θα διαθέτει νέα οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, βελτιωμένα Joy-Cons και θα υποστηρίζει gaming σε ανάλυση 4K.

Μέχρι στιγμής η Nintendo δεν έχει μιλήσει ποτέ επίσημα για το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας έκδοσης του Nintendo Switch, εκτός αν κάνει την έκπληξη στην επερχόμενη online εκδήλωση Nintendo Direct που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου 2020 με σκοπό την παρουσίαση νέων τίτλων (π.χ. 3D Super Mario Collection).

[via]

Loading