Nintendo Switch Sports: Ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται τον Απρίλιο

Σπουδαίες οι ανακοινώσεις από το πρώτο Nintendo Direct της χρονιάς, με την εταιρεία να επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες ειδήσεις για τους κατόχους του Nintendo Switch.

Μία από τις σημαντικότερες είναι η επιστροφή του Wii Sports, το οποίο έγραψε ιστορία πίσω στο 2006 στο λανσάρισμα του Nintendo Wii, αλλά και το 2009 με την έκδοση Wii Sports Resort. Αυτή τη φορά μετονομάζεται σε Nintendo Switch Sports και σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όλα τα αθλήματα θα είναι διαθέσιμα online για να παίζεις με φίλους ή τυχαίους αντιπάλους απ’ όλο τον κόσμο.

Nintendo Switch Sports Volleyball

Στο λανσάρισμα του Nintendo Switch Sports θα υπάρχουν 6 αθλήματα (Soccer, Volleyball, Badminton, Bowling, Chambara και Tennis), ενώ αργότερα θα προστεθούν περισσότερα με δωρεάν DLC (πρώτο το Golf το φθινόπωρο της τρέχουσας χρονιάς). Οι gamers θα χρησιμοποιούν τα Joy-Con για να εκτελούν τις κινήσεις, οι οποίες θα αναγνωρίζονται από το Nintendo Switch για την κλίση, τη δύναμη που βάζεις κλπ.

Το Nintendo Switch Sports θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading