Nintendo Wii U: Υποστήριξη μόνο ενός touchscreen controller και τιμή μεγαλύτερη των €250!

Από τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας που διανύουμε είναι φυσικά το Nintendo Wii U, το οποίο, βέβαια, θα αργήσουμε να δούμε για αρκετούς μήνες ακόμα. Ωστόσο, δε σταματούν τα ερωτήματα για το πρωτοποριακό controller της συσκευής.

Nintendo Wii U + Controller

Δυστυχώς, παρά τις θαυματουργές λειτουργίες που είδαμε, είναι πολύ πιθανό ότι τελικά η κονσόλα θα υποστηρίζει μόνο ένα Wii U Controller, με τους υπόλοιπους παίκτες να αρκούνται στα κλασικά Wii Remotes. Σύμφωνα με τον Shigeru Miyamoto:

"Η βασική μας προϋπόθεση είναι ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα controller με το Wii U. Μια από τις ιδέες μας για πολλαπλούς gamers είναι να χρησιμοποιούν τα Nintendo 3DS τους. Επί τούτου, πραγματοποιούμε έρευνες για να δούμε εάν θα μπορεί κάποιος να μεταφέρει το δικό του controller στο σπίτι ενός φίλου του για να παίζουν μαζί στο Wii U"

Εξάλλου, ο Satoru Iwata τοποθετήθηκε σχετικά με την τιμή της κονσόλας, λέγοντας ότι δε θα είναι φτηνή και αφήνοντας υπόνοιες για τιμή σαφέστατα μικρότερη από αυτές των Xbox 360 και PS3, αλλά σίγουρα μεγαλύτερη από €250.

[πηγή EveningStandard]
Loading