ZTE

Nubia Red Magic 2: Έρχεται σύντομα με Snapdragon 845, 10GB RAM και "4D gaming"

Φαίνεται ότι ούτε η Nubia, θυγατρική της ZTE, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με το Red Magic, το πρώτο gaming smartphone που παρουσίασε πριν από περίπου 6 μήνες, και γι' αυτό αποστέλλει προσκλήσεις για εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου σχετικά με την παρουσίαση του Red Magic 2.

Δεν γνωρίζουμε αν επισπεύθηκαν οι διαδικασίες λόγω της εισόδου πολλών εταιρειών στην κατηγορία των gaming smartphones, αλλά φαίνεται ότι η Nubia είναι αποφασισμένη να κερδίσει τουλάχιστον την μάχη των εντυπώσεων ανακοινώνοντας από τώρα ορισμένα τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Χωρίς περισσότερη καθυστέρηση σας αναφέρουμε ότι το Red Magic 2 θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845 με επεξεργαστή γραφικών Adreno 630 GPU, σύστημα ψύξης με συνδυασμό αέρα και υγρού, 10GB μνήμη RAM, 3D Surround Sound και 4D "gaming enhancement". Το τελευταίο πιθανότατα αφορά την απτική ανάδραση που θα νοιώθει ο χρήστης στα χέρια του, αν φυσικά το υποστηρίζει το παιχνίδι που παίζει. Ήδη, πάντως, αρκετά παιχνίδια στο κατάστημα Google Play προσφέρουν αυτήν την εμπειρία.

Σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν η τιμή του θα κινηθεί στα πλαίσια που μας έχει συνηθίσει η θυγατρική της ZTE.

[via]

Loading