Εκκίνηση για το CES 2018 με την παρουσίαση της Nvidia να εντυπωσιάζει το κοινό και να φέρνει "δάκρυα στα μάτια" στους gamers. Η εταιρεία αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της σε ό,τι αφορά την κατασκευή οθονών για gaming και συνεργάζεται με τις Acer, Asus και HP για να προσφέρει στον κόσμο την BFGD (Big Format Gaming Display) με ενσωματωμένο Shield Android TV και ψηφιακό βοηθό Google Assistant.

Κρατηθείτε τώρα. Η BFGD διαθέτει HDR panel μεγέθους 65'' με ανάλυση 4K (3840 x 2160), φωτεινότητα 1000nits, γωνία θέασης 178°, ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz με τη βοήθεια της τεχνολογίας Nvidia G-Sync HDR και την χαμηλότερη δυνατή απόκριση όταν παίζεις σε PC, συσκευή Android, άλλη κονσόλα ή όταν χρησιμοποιείς την τεχνολογία Nvidia GameStream από desktop ή laptop.

Επιπλέον, η Nvidia BFGD υποστηρίζει αναπαραγωγή video σε όλα τα native frame rates (23,976, 24 και 25fps), ενσωματώνει Shield TV για να λειτουργεί και ως έξυπνη τηλεόραση, με τον χρήστη να πραγματοποιεί τη μετάβαση από gaming οθόνη σε Smart TV άμεσα. Τέλος, η υποστήριξη του ψηφιακού βοηθού Google Assistant φέρνει τη δυνατότητα διαχείρισης με φωνητικές εντολές και φυσικά όλες τις λειτουργίες που γνωρίζουμε από άλλες συσκευές με Google Assistant.

Η Nvidia δεν αποκάλυψε την τιμή της BFGD, ενώ η διαθεσιμότητά της θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Advertisements