Nvidia GeForce Now: Διαθέσιμη η υπηρεσία απευθείας από τον Chrome browser σε Mac και Windows

Η Nvidia συνεχίζει να εξελίσσει την υπηρεσία game streaming GeForce Now δίνοντας πλέον τη δυνατότητα να παίζεις απευθείας από τον Chrome browser σε υπολογιστές Windows και Mac με μια επίσκεψη στη διεύθυνση play.geforcenow.com.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις την ξεχωριστή εφαρμογή στον υπολογιστή σου, αν και η Nvidia αναφέρει ότι είναι προτιμότερη η λύση της εφαρμογής για να απολαμβάνεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το Nvidia GeForce Now υποστηρίζεται πλέον και από τα νέα MacBook με επεξεργαστή M1.

Τι είναι το Nvidia GeForce Now

Αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα για να παίζεις παιχνίδια που έχεις ήδη αγορασμένα από τα Steam, Play, Epic Games Store, battle.net κλπ. σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη και ανεξάρτητα από τις δυνατότητες του υπολογιστή σου, μιας και η επεξεργασία τους γίνεται στους servers της εταιρείας.

Υπάρχουν, βέβαια, ορισμένοι σημαντικοί περιορισμοί. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες λειτουργίας δεν υποστηρίζονται όλοι οι τίτλοι, η προσφερόμενη ανάλυση φτάνει έως 1080p@60fps, στη δωρεάν χρήση μπορείς να παίζεις για μία ώρα σε κάθε session με αναμονή, ενώ στη συνδρομή των €5.49/μήνα σου δίνεται περιθώριο 6 ωρών για κάθε session και θεωρητικά μικρότερη αναμονή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Nvidia]

Loading