Nvidia GeForce NOW: Νέα αύξηση τιμών στη game streaming υπηρεσία

Σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft ήρθαν και οι νέες ανατιμήσεις των συνδρομών για τα διάφορα πακέτα της υπηρεσίας GeForce NOW από την Nvidia.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως λόγω του αυξανόμενου κόστους λειτουργίας της game streaming υπηρεσίας στον Καναδά και την Ευρώπη, είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε αυξήσεις των τιμών από την 1η Νοεμβρίου 2023. Στο εξής το πακέτο Priority θα κοστίζει €10.99 / μήνα ή €54.99 / εξάμηνο, το Ultimate €21.99 / μήνα ή €109.00 / εξάμηνο και το Founders Ultimate €19.99 / μήνα ή €99.99 / εξάμηνο. Ουσιαστικά, για την Ευρώπη έχουμε αύξηση €1 στο Priority και €2 στο Ultimate.

Να σημειωθεί ότι όσοι προχωρήσουν σε νέες συνδρομές ή ανανεώσουν την συνδρομή τους ή αγοράσουν κάποια gift card πριν την 1η Νοεμβρίου 2023, τότε θα ισχύουν οι παλιές τιμές και ειδικά για τις gift cards θα ισχύει η χρονική διάρκεια κανονικά από την ώρα που θα εξαργυρωθεί από τον παραλήπτη, ανεξάρτητα εάν έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία.

[Nvidia]

Loading