Ο Donald Trump αποκαλύπτει τη Space Force με logo....Star Trek!

Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να επαναλάβουμε επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε σαν Ανθρωπότητα να δημιουργήσουμε τις πρώτες Ένοπλες Δυνάμεις του Διαστήματος. Η αρχή γίνεται φυσικά από τις ΗΠΑ και φυσικά επί προεδρίας Donald Trump, ο οποίος παρουσίασε το νέο Σώμα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που θα ονομάζεται “Space Force”.

Μόλις τον περασμένο μήνα, το Κογκρέσο ενέκρινε νομοσχέδιο για την οικονομική υποστήριξη της Space Force ύψους $738 δισ. (!) και μετά αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν λεφτά για την καταπολέμηση των ασθενειών, της φτώχειας κλπ. Όπως και να ‘χει, η Space Force είναι πλέον πραγματικότητα και η γελοιότητα δεν τελειώνει εδώ. Το επίσημο logo του Σώματος, που αποκάλυψε ο ίδιος ο Donald Trump μέσα από το Twitter, είναι μια παραλλαγή του…Star Trek!

Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας…

Update: Μετά από επισήμανση αναγνώστη να σημειώσουμε ότι τα $738 δισ. αφορούν συνολικά το νέο νομοσχέδιο για την Άμυνα των ΗΠΑ (συμπεριλαμβάνεται και η επί πληρωμή γονική άδεια 2 εκατομμυρίων εργαζομένων σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες) και όχι αποκλειστικά τη σύσταση της Space Force.

Loading