Ο Μάρτιος μπήκε με εξαιρετικές τιμές σε γνήσια κλειδιά Windows 10 και Office

Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ για να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους στις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού της Microsoft. Γι’ αυτό υπάρχει το κατάστημα VIP-CDKdeals.com που διαλύει το κόστος των Windows 10 και Microsoft Office, ενώ προσφέρει μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία αναβάθμισης ακόμα και στον πιο αρχάριο χρήστη. Μπορείς, μάλιστα, να αγοράσεις γνήσια άδεια χρήσης ταυτόχρονα και για τα δύο, έτσι ώστε να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα.

vip-cdkdeals-march.jpg

Με την χρήση του κουπονιού TG30 μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές που τρέχουν αυτό το διάστημα στο κατάστημα. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού:

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

vipcdkdeals-feb.jpg

2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).


Loading