Ολοκληρώθηκε η 1η eCommerce & Digital Marketing Conference North 2021 στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ECDM Conference North 2021, η σημαντικότερη εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Η ECDM Conference North 2021 διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας, το κοινό της Βόρειας Ελλάδας έδωσε δυναμικό παρόν και τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, διεξήχθη διήμερο συνέδριο με την παρουσία κορυφαίων ομιλητών, από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι Rakuten Viber, semrush, Zalando, Retargeting και ebay, η οποία μάλιστα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συμμετείχε και με εκθεσιακό περίπτερο, στο οποίο εκπρόσωποί της ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους εμπόρους για τις δυνατότητες που τους παρέχει για ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο και τα προγράμματα υποστήριξης που διαθέτει.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 180 σύνεδροι, με την αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του διημέρου! Μάλιστα, στο Βελλίδειο βρέθηκαν σύνεδροι, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από γειτονικές χώρες, κυρίως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Κατά την έναρξη της ECDM Conference North 2021 τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Aντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο κ. Μιχάλης Κούπκας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τις εργασίες του κεντρικού διήμερου συνεδρίου, άνοιξε η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, κ. Κατερίνα Φραϊδάκη.

Η eCommerce & Digital Marketing Conference North 2021 διοργανώθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών:

Μεγάλοι Χορηγοί: DHL, 3ds, Lighthouse, ClickMyWay

Χορηγοί: ebay, DigitalUp, Retargeting, ONIT!, WayMore, cs.cart hellas

Υποστηρικτές: reccodo, Business Cloud, IpHost, Think Open

Και υπό τις αιγίδες των:

- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Δήμος Θεσσαλονίκης
- Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
- GR.EC.A
- iab Hellas
- Σ.Ε.Π.Ε

ECDM Conference North 2021 north.ecdmexpo.com

Διοργάνωση: Verticom

Loading