Μια φορά σε ένα Στούντιο: Η Disney γιορτάζει τα 100 χρόνια της ιστορίας της!

Η πρωτότυπη ταινία μικρού μήκους, «Μια Φορά σε ένα Στούντιο», των Walt Disney Animation Studios, είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων Disney. Με 543 χαρακτήρες από περισσότερες από 85 ταινίες της Disney, κανονικές και μικρού μήκους, το «Μια Φορά σε ένα Στούντιο» καλωσορίζει καλούς και κακούς ήρωες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βοηθούς και μάγους, σε μια ολοκαίνουργια, CG ταινία κινουμένων σχεδίων, για να γιορτάσει 10 δεκαετίες αφήγησης, τέχνης και τεχνολογικών επιτευγμάτων.

Ο Μίκυ Μάους ηγείται της συναισθηματικής και χαρούμενης επανένωσης των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney, όπου συγκεντρώνονται για μια ομαδική φωτογραφία, με αφορμή την 100ή επέτειο της Disney. Η πρωτότυπη ταινία μικρού μήκους, «Μια Φορά σε ένα Στούντιο», θα προβληθεί επίσης σήμερα, στο Disney Junior στις 16.00 και στο Disney Channel στις 16.55. Τα Disney Junior και Disney Channel είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας μικρού μήκους υπογράφουν οι Dan Abraham και Trent Correy, ενώ την παραγωγή οι Yvett Merino και Bradford Simonsen.

ΤΟ DISNEY+ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ DISNEY100

Από σήμερα, οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπληκτική 4K επανέκδοση της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι». Αυτή η νέα έκδοση του κλασικού έργου του 1937, είναι αποτέλεσμα των συνδυασμένων προσπαθειών της ομάδας Walt Disney Studios Restoration and Preservation, με βασικούς καλλιτέχνες από τα Walt Disney Animation Studios. Η ίδια ομάδα, συνεργάστηκε πρόσφατα για την επανέκδοση του κλασικού έργου κινουμένων σχεδίων του 1950, «Σταχτοπούτα», το οποίο έγινε διαθέσιμο στο Disney+ τον Αύγουστο. Το Disney+ ξεκίνησε τον εορτασμό των 100 χρόνων νωρίτερα φέτος, με την προσθήκη 27 κλασικών ταινιών μικρού μήκους των Walt Disney Animation Studios, με εμβληματικούς αστέρες όπως ο Μίκυ και η Μίννι Μάους, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφυ, ο Πλούτο, ο Τσιπ και ο Ντέιλ και ο πρώτος σταρ του στούντιο, ο Όσβαλντ ο Τυχερός Λαγός. Οι fans μπορούν να συνεχίσουν να γιορτάζουν την 100ή επέτειο, βλέποντας όλες τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, οργανωμένες ανά δεκαετία κυκλοφορίας, στη συλλογή Disney100.

Loading