OnePlus: Ετοιμάζει το δικό της...μηχανικό πληκτρολόγιο!

Για αλλού ξεκίνησε, αλλού φαίνεται ότι βαδίζει η OnePlus. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η εταιρεία επιχειρούσε να δώσει το κάτι διαφορετικό στην κατηγορία των smartphones με το motto “Never Settle”, ωστόσο, οι αλλαγές στην φιλοσοφία της είναι πλέον ριζικές και δικαιώνουν τον Carl Pei για την απόφαση του να αποχωρήσει και να ιδρύσει τη Nothing.

Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε για την OnePlus είναι ότι ετοιμάζει το πρώτο δικό της…μηχανικό πληκτρολόγιο (;) σε συνεργασία με την Keychron, το οποίο θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2023 και θα έχει ως κύριο selling point την δυνατότητα που θα προσφέρει στον χρήστη για πλήρη παραμετροποίηση του. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι εννοεί η εταιρεία, αλλά υποθέτουμε ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω από αλλαγή στον χρωματισμό των LEDs κάτω από τα πλήκτρα.

Η OnePlus επιβεβαίωσε ότι η ιδέα για την δημιουργία ενός μηχανικού πληκτρολογίου προέκυψε από το πρόγραμμα OnePlus Featuring, μέσα από το οποίο ζητά την γνώμη της κοινότητας των χρηστών για τα επόμενα βήματα της. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, οι χρήστες ψήφισαν το πληκτρολόγιο στην παρούσα φάση και μελλοντικά δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα πιο περίεργες (για το status της OnePlus) επιλογές.

Σε ό,τι αφορά τα smartphones, η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στο εξής 4 μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια υποστήριξη με ενημερώσεις ασφαλείας για τα επερχόμενα smartphones της.

[via]

Loading