OnePlus TV: Έρχεται να επαναπροσδιορίσει τις Smart TVs με τιμή από €900

Σειρά παίρνει η OnePlus TV από τη σημερινή παρουσίαση της εταιρείας στην Ινδία. Μετά από αρκετές εβδομάδες γεμάτες teasers και μίνι αποκαλύψεις, η OnePlus πραγματοποιεί και επίσημα πλέον το πρώτο βήμα της στον χώρο των τηλεοράσεων, αλλά δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της. Χρειάστηκε 14 μήνες δουλειάς για να φτάσει στο επίπεδο που θα "επαναπροσδιορίσει" την εμπειρία της Smart TV, βασισμένη σε τέσσερις πυλώνες: υψηλής ποιότητας panel, εξαιρετικό ήχο, υψηλή αισθητική και ευκολία στη χρήση.

Η OnePlus TV έρχεται σε δύο εκδόσεις, Q1 και Q1 Pro, αμφότερες με QLED panel 55'' ανάλυσης 4K που προσφέρουν υποστήριξη της μεγαλύτερης χρωματικής γκάμας στον κόσμο (120% NTSC, 96% DCI-P3), αλλά και για τα πρότυπα Dolby Atmos, Dolby Vision και HDR10+. Στο μοντέλο Q1 Pro συμπεριλαμβάνεται και pop-down ηχομπάρα με 8 ηχεία (2 woofers, 4 στην πρόσοψη και 2 tweeters στο πίσω μέρος) με συνολική ισχύ 50W! Το πάχος της είναι μόλις 7mm στο λεπτότερο σημείο και το panel καλύπτει το 95.7% της πρόσοψης!

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android TV με περιβάλλον χρήσης Oxygen Play και η OnePlus υπόσχεται αναβαθμίσεις για τουλάχιστον τρία χρόνια. Υποστηρίζονται οι ψηφιακοί βοηθοί Google Assistant και Amazon Alexa, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η εφαρμογή OnePlus Connect που ουσιαστικά σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι την OnePlus TV με ευκολία και σχεδόν απόλυτη ελευθερία από το smartphone σου. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εξίσωση το ξεχωριστό τηλεχειριστήριο που θυμίζει αυτό της Apple TV.

Η OnePlus TV θα κυκλοφορήσει για την ώρα μόνο στην Ινδία σε τιμές 69900 ρουπίες (περίπου €900) για το μοντέλο Q1 και 99900 ρουπίες (περίπου €1300) για το μοντέλο Q1 Pro. Παρόλα αυτά, η εταιρεία εργάζεται σκληρά για να καταφέρει να τη λανσάρει και στις Δυτικές αγορές.

Photo Gallery

Loading