Oppenheimer: Δείτε το πρώτο εντυπωσιακό trailer της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Ο Christopher Nolan αφήνει για λίγο στην άκρη τα mind-bending σενάρια και μας προετοιμάζει για μια ταινία που αφορά μία από τις πιο σημαντικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του περασμένου αιώνα, τον J. Robert Oppenheimer.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Cillian Murphy στον ρόλο του θεωρητικού φυσικού που αποκαλείται συχνά ως ο «πατέρας» της ατομικής βόμβας, καθώς ήταν ο επικεφαλής του Manhattan Project (το πυρηνικό πρόγραμμα των ΗΠΑ από το 1942 έως το 1946) και διευθυντής των εγκαταστάσεων του Los Alamos.

Το πρώτο trailer επικεντρώνεται στον Oppenheimer και βλέπουμε σκόρπιες σκηνές με τον Cillian Murphy τρομοκρατημένο από την ανεπανάληπτη ισχύ (για τα δεδομένα της εποχής) της ατομικής βόμβας που ο ίδιος βοήθησε να γίνει πραγματικότητα, οι οποίες διακόπτονται από άκρως εντυπωσιακές εικόνες εκρήξεων σε αργή κίνηση, σωματιδίων κλπ.

Στο Oppenheimer συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Robert Downey Jr., Matt Damon, Matthew Modine, Gary Oldman, Rami Malek, Kenneth Branagh, Florence Pugh και Emily Blunt. Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

Loading